marți, 22 martie 2016

Sala de inchiriat La Rousse Timisoara

Sala de inchiriat La Rousse Timisoara

La Rousse sala pentru nunta apartinand de orasul Timisoara te intampina de a discuta despre petrecerea anului. Restaurant La Rousse Timisoara detine 3 sali oferite spre inchiriat la chefuri, in functie de marimea evenimentului, puteti inchiria sala 2 ce include in tarife: de la decorul incintei ajungand pana la prepararea preparatelor de prin timpul petrecerii incluzand si servirea. De multe ori clientii nostrii sunt interesati de sala de inchiriere in Timisoara, ducandu-se vorba prin alte cunostinte care au participat ori au avut evenimente ca botezuri , petrecerea de anul nou la restaurant multumiti fiind, ori avand informatii despre Restaurantul LA ROUSSE de pe la-rousse.ro.

Domiciliezi imprejur cu Strada Burebista din Timisoara? Atunci e perfect, de ca localul La Rousse Timisoara se situeaza in zona.

Daca ti-a trecut prin ganduri sa organizezi nunta, puteti sa inchiriati salile restaurantului la-rousse.ro , aici avem pretul de persoana care este de 129Ron, costul este diferit functie de continut, pachetul cerut de clienti estepromotia Traditional.


Amintindu-va faptul ca suntem in interiorul orasului Timisoara, acesta este un alt beneficiu pentru tine in conditia in care faceti nunta in localul nostru si aveti invitati veniti din alte comune sau chiarinvitati veniti din judete de prin apropiere pt. ca nu de putine ori diferite locatii ce sant in afara orasului nostru care is adesea foarte greu de dibuit, si unele neamuri sau oaspeti s-ar putea sa conteze acest detaliu atunci cand cauta dupa sali nunti .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu